Wooooah, you'll stay the night

 Γενιά του '96 επιβιώστε λίγες μέρες ακόμα.. λίγο ακόμα για μία τζούρα καλοκαίρι. Και μετά ξεκινάνε τα "δύσκολα"! Γι'αυτό λοιπόν θα σας δώσω μία ανάσα από το καλοκαίρι που έρχεται λίγο πιο γρήγορα, για να ξέρετε τι έπεται. Όχι τίποτα άλλο, για να μην σας πιάσω και αδιάβαστους.. Tο τραγούδι που σας έχω σήμερα είναι το τραγούδι του προπέρσινου καλοκαιριού, και γιατί όχι και του φετινού; James Blunt λοιπόν με το Stay the night!
 Ο James Blunt είναι ένας Βρετανός τραγουδιστής και μουσικός. Από την ταυτότητα του, θα μάθουμε πως το πραγματικό του όνομα είναι, " James Blount ", πως γεννήθηκε στο Tidworth του Wiltshire της Αγγλίας, πως το ύψος του είναι 1,70 m και πως είναι 39 ετών ( καθώς γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 1974). ;Όμως για την χρονιά την οποία γεννήθηκε υπάρχει ένας διχασμός. Μερικές ιστοσελίδες αναφέρουν ως χρονολογία γεννήσεώς του το 1978. Ωστόσο, μερικές ταμπλόιντ εφημερίδες αναφέρουν το 1974, ισχυριζόμενες ότι είναι η αναγραφόμενη χρονολογία γεννήσεως στο διαβατήριό του. 
 Είπα και εγώ να κάνω κάποιου είδους έρευνα για τον κύριο James, και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως έχει 35 τραγούδια στα οποία υπήρξαν 207 αιτήματα για μετάφραση των στοίχων του σε 23 γλώσσες! Το πρώτου του album ήταν το "Black to Bedlam", που εκεί ήταν και η πιο σημαντική μπαλάντα για την καριέρα του το "You are beautiful". To είδος της μουσικής του μπορεί να περιγραφεί ως Jazz, rock και ένα μείγμα soul.  Ενδιαφέρον επίσης είναι πως είναι γιος στρατιωτικού, υπηρέτησε ο ίδιος στο Κόσοβο με τις δυνάμεις του NATO, επί 4 έτη. Επίσης μία δήλωση του προκαλεί το ενδιαφέρον, καθώς στις 14 Νοεμβρίου 2010 ο Blunt ισχυρίστηκε ότι ήταν οι προσωπικές του ενέργειες κατά την παρουσία του στο Κόσοβο που απέτρεψαν έναν "Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο". Ας τον ευχαριστήσουμε λοιπόν εμείς γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς.. 
  Η μουσική του James Blunt είναι χαρακτηριστική, και ήρεμη. Όχι μόνο για ένα ποτήρι λευκό κρασί και αγνάντεμα στα αστέρια αλλά και ακόμα και για εγχειρίσεις ή και για φυσιοθεραπείες. Καθώς ηρεμεί τον "ασθενή" και χαλαρώνει με αποτέλεσμα, όλα να γίνονται πιο εύκολα και ήρεμα.. Γι'αυτό σαν τον προτείνω για να χαλαρώσετε, και να απολαύσετε το καλοκαίρι που ήρθε, θα έρθει, και θα φύγει!








Σχόλια